пʼятниця, 10 квітня 2015 р.

"Звістка з війни" година патріотичного виховання

9.04.2015. в приміщенні початкової школи було проведено годину патріотичного виховання "Звістка з війни". 

   На нашому блогові вже розповідалося про акцію "Лист солдату" (http://pushkovo.blogspot.com/2015/03/blog-post_13.html), де я розповідала як діти малювали малюнки, писали листи, робили обереги для наших солдат. В кінці березня усе це ми передали солдатам добровольчого загону "Прометей", де служить наш односелець Мазуренко Сашко. 
   І от днями від хлопців прийшла звістка - лист із словами вдячності та посилка із солодощами для дітей! Звичайно радощам дітей не було меж, адже вони відчували, що старалися не дарма і з нетерпінням чекали хвилини коли буде зачитано Лист. Ось цій події і присвячено захід "Звістка з війни". 
   Наші фотографії розкажуть вам як саме проходила патріотична година:

Ми відкрили листа від наших захисників. Окрім листа, солдати вислали нам фотографії. Їх нашим діткам було бачити не менш цікаво, адже на них вони бачили нашого односельця.


На заході були присутні батьки наших діток та сільський голова. 

На наш захід голова сільської ради Коваль Олександр завітав разом із членом волонтерської організації "Ніхто крім нас" Позняк Ларисою, яка провела бесіду про важливість справи волонтера, про участь у цій справі дітей та показала документальні зйомки із зони АТО.

На завершення ми зробили групове фото, яке обов'язково відішлемо нашим хлопцям.
СЛАВА УКРАЇНІ!!!
ГЕРОЯМ СЛАВА!!!



   

Немає коментарів:

Дописати коментар

"Скорботний 33-й" книжкова виставка

23 листопада до Дня пам'яті жертв голодоморів в бібліотеці оформлено книжкову виставку "Скорботний 33-й",  на якій були предс...