середа, 17 червня 2015 р.

Година памяті до Дня Перемоги "День Перемоги - день памяті та надії"

   7.05.2015 біля братської могили радянських воїнів було проведено годину памяті "День Перемоги - день памяті та надії", яка була присвячена Дню вшанування памяті загиблих під час Великої Вітчизняної війни. 
   На заході були присутні працівники сільської ради, школярі та педагогічний колектив, голова ветеранської організації, бібліотекар та жителі села.


   На захід завітав учасник АТО наш односелець Петряєв Денис.


   Цього памятного дня присутні згадали також і інших наших односельців: воїна-інтернаціоналіста - ЧАМЛАЯ Миколу, який загинув при виконанні військового обовязку у Афганістані та учасника АТО - ГОЛОТУ Івана, який загинув під час обстрілу бойовиками в районі с.Зеленопілля Луганської області. 
   Загиблих воїнів вшанували хвилиною мовчання. Відвідали місця їх поховання.


Вічна слава і пам'ять нашим героям!

Змінюються часи, погляди, історія, але є те, що повинно залишатися непорушним, – наші повага та вдячність людям, які віддали своє життя аби ми могли жити у мирі. Тому наш святий обов'язок тримати памятні місця - братські могили, обеліски та памятники у належному стані, - це найменше, що ми можемо і повинні робити.


Немає коментарів:

Дописати коментар

"Скорботний 33-й" книжкова виставка

23 листопада до Дня пам'яті жертв голодоморів в бібліотеці оформлено книжкову виставку "Скорботний 33-й",  на якій були предс...