вівторок, 29 листопада 2016 р.

"СНІД: знати, щоб жити" виставка-вікторина до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

   Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше відзначався 1-го грудня 1988 року після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн світу прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією. Всесвітній день, який щороку відзначається з того часу, сприяє організації зусиль по боротьбі з пандемією ВІЛ-інфекції та СНІДу, що розповсюджується по всіх регіонах світу. Вони спрямовані на зміцнення громадської підтримки програм профілактики, на організацію навчання і надання інформації з усіх аспектів ВІЛ/СНІДу.

З цією ж метою наша бібліотека оформила виставку-вікторину "СНІД: знати, щоб жити"


  Що таке ВІЛ/СНІД, як із цим живуть, яких правил необхідно дотримуватися, щоб не захворіти, права людей-носіїв ВІЛ-інфекції – все це і багато іншого про цю світову проблему розповідає виставка-вікторина «СНІД: знати, щоб жити».
  Інформація представлена у вигляді віртуальної інформаційної виставки до якої, на вибір користувача (з урахуванням віку), додаються вікторина, тест або експрес-опитування на тему "Що ти знаєш про СНІД"

Немає коментарів:

Дописати коментар

"Скорботний 33-й" книжкова виставка

23 листопада до Дня пам'яті жертв голодоморів в бібліотеці оформлено книжкову виставку "Скорботний 33-й",  на якій були предс...