неділя, 9 березня 2014 р.

"Тарас Григорович Шевченко - співець краси рідного краю"



Березень. Весь світ святкує 200-річчя з дня народження Тараса Григоровича Шевченка!

  Усього лише… 47 років життя, з них 24 роки у рабстві, 10 – років під муштрою, а решта 13 років під пильним наглядом поліції. Із високих Дніпрових круч, Тарас Шевченко і сьогодні кличе нас не похитнутися в боротьбі за волю, не дати себе ошукати лукавим, – бути гордим народом, який має свою славну історію, непомеркні ідеали предків!

 7.03.2014 до цієї дати в нашій бібліотеці пройшла літературна година "Т.Г.Шевченко - співець краси рідного краю". До заходу оформлено книжкову виставку, на якій представлено твори Шевченка та літературу про його життєвий та творчий шлях. Виставку оздоблено вишитими рушниками та портретом великого Кобзаря у виконанні місцевих майстринь. Оглядом сторінок біографії та творчості, віршами та уривками творів вшанували присутні на заході великого сина українського народу, геніального поета і самобутнього художника, мислителя і революціонера-демократа Тараса Григоровича Шевченка.








Немає коментарів:

Дописати коментар

"Скорботний 33-й" книжкова виставка

23 листопада до Дня пам'яті жертв голодоморів в бібліотеці оформлено книжкову виставку "Скорботний 33-й",  на якій були предс...